
Søknadsfrist: Snarest
Restaurantsjef på Jegtvolden
Team Jegtvolden
ER DU JEGTVOLDEN FJORDHOTELL SIN NYE RESTAURANTSJEF?
Vi søker nå en engasjert, effektiv og kvalitetsbevisst restaurantsjef til å være med på utviklingen av restauranten vår. Sammen med resten av teamet får du en viktig rolle for å nå vårt hovedmål:
skape uforglemmelige mat- og gjesteopplevelser.
Du vil ha hovedansvaret for å drive restauranten vår på en god og effektiv måte. Du er med og sørger for at vi har et godt arbeidsmiljø og trivsel blant våre ansatte, hvor trening og utvikling er viktig. Sammen med teamet ditt, jobber du for at våre besøkende skal få en så hyggelig opplevelse som mulig. Vi trenger deg som er fremoverlent, har bred kompetanse, yter god service og har mat og drikke som lidenskap. Vi ønsker at du skal være ute blant våre gjester, i service, og som nettverksbygger for restauranten.
Vi ser frem til å bli kollega med deg som har et stekt engasjement for restaurantbransjen og ønsker å ta ansvar for å lede og utvikle et team som leverer enestående mat. og serviceopplevelser.
Hva tilbyr vi?
Hos oss får du en spennende mulighet til å være med å utvikle Jegtvolden Fjordhotell som et av Midt-Norges mest spennende hotelldestinasjoner. Du vil få muligheten til å utvikle deg både personlig og faglig. Du vil være en del av et morsomt, hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø med engasjerte og dyktige medarbeidere.
Hvem ser vi etter?
Vi ser etter deg som ønsker å skape en god opplevelse for våre gjester. Du er blid, utadvendt, punktlig og ansvarlig. Helt supert om du er løsningsorientert, proaktiv og ryddig i tillegg.
Pågangsmot og godt humør digger vi, og hos oss vil personlighet alltid triumfere!
Arbeidsoppgaver
Ansvar for utvikling av servitører
Være restaurantens ansikt utad
Administrere daglig drift innenfor budsjetterte retningslinjer med høy standard
Sørge for at alle regler for skjenke- og serveringsbevilling til enhver tid opprettholdes
Kontroll på varelager, koordinere bestillinger med leverandør og vareutrulling
Sørge for utmerket hygiene
Kontroll og oversikt på meny, både mat og drikke, samt videreutvikling av meny
Oversikt over salg, analysere økonomiske rapporter og implementere kostnadstiltak
Bidra til at avdelingen når forventninger til gjestetilfredshet, kvalitet og lønnsomhet
Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer på kjøkkenet og andre avdelinger
Kvalifikasjoner og egenskaper
Du er positiv, uredd, engasjert, fleksibel og kreativ
Har god ordenssans, er nøyaktig og systematisk
Har gode vinkunnskaper
Liker å jobbe på en arbeidsplass med høyt tempo
Er en naturlig nettverksbygger
Kan jobbe kvelder og helger
Er løsningsorientert, har gode samarbeidsevner og bidrar til et godt arbeidsklima
Vi kan tilby
Varierte arbeidsoppgaver
Muligheten til å påvirke egen hverdag og stillingens innhold
En spennende og variert jobb i et sosialt og godt arbeidsmiljø
Et inklusivt og ambisiøst arbeidsmiljø med stor takhøyde
En spennende og innovativ arbeidsplass i sterk vekst
Vi vet at mangfold skaper bedre resultater, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke. Send søknad og CV til hotelldirektør Torild Moxness på e-post Torild.Moxness@Jegtvolden.no
Ansettelsesform: Heltid
Søknadsfrist: Rekrutteringen skjer løpende og stillingen kan besettes fortløpende. Tiltredelse etter avtale.
Kontaktinformasjon
Kontaktperson: Torild Moxness
Stillingstittel: Hotelldirektør
Telefon: 95 74 27 09
Stillingsinformasjon:
Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Jektvollveien 89, 7670 Inderøy