Søknadsfrist: Snarest

Kokk på Solstrand

Solstrand Hotel & Bad

Om arbeidsgiveren

Solstrand ble bygget i 1896 av Christian Michelsen, Norges første statsminister. Her skulle "de bergenske kjøpmenn" ha et sted å hente "kraft til sin store gjerning i Bergen by." I over 125 år har Solstrand vært bergensernes avbrekk i det storslåtte landskapet ved Bjørnafjorden, bare 30 km fra Bergen sentrum.Siden 1929 har familien Schau-Larsen drevet hotellet – med kjærlighet til stedet og gjestene. Fortsatt kommer vestlendingen hit til et avbrekk fra hverdagen, feiring av merkedager eller møter der samtalen og fellesskapet er viktig. Langsiktighet og bærekraft preger alt vi gjør.Solstrand er arbeidsplassen til 120 medarbeidere fra 24 ulike nasjoner. Bedriftskulturen er tuftet på kompetanse, åpenhet og respekt. Vi bryr oss om gjestene og hverandre. Skal du trives hos oss må du like å jobbe med mennesker, være arbeidsglad og like en hektisk hverdag. Vi ønsker at gjestene skal oppleve oss som vennlige og løsningsorienterte.Som medarbeider på Solstrand må du snakke et skandinavisk språk og engelsk.Solstrand er medlem av Smak av Kysten.

Liker du å lage god mat med råvarer av høy kvalitet? Trives du i et pulserende internasjonalt miljø med høye krav til kvalitet og effektivitet? Ønsker du ryddige arbeidsforhold med en kombinasjon av dag- og kveldsvakter, samt fri annen hver helg?

Dine arbeidsoppgaver:

  • Produsere god og hjemmelaget mat av høy kvalitet.

  • Følge gjeldene IK mat rutiner og renholdsplaner.

  • Håndtere varemottak.

  • «Coache» lærlinger og følge dem opp i arbeidshverdagen.

  • Være målbevisst rundt mengdeberegninger for å sikre minimalt matsvinn. Solstrand skal etterlate seg minst mulig fotavtrykk.

Våre kokker jobber gjerne roterende over tid på tre ulike stasjoner; kaldmat, varmmat og dessert. Dette gir varierte oppgaver og bred kompetanse.

Hvem er du? 

  • Du er faglig dyktig og har stor respekt for gjestens måltidsopplevelser. 

  • Du er løsningsorientert, har gode samarbeidsevner og bidrar til et godt arbeidsklima i egen avdeling, og på tvers av avdelingene.

  • Du er arbeidsglad og trives i et internasjonalt miljø.

  • Du har sunne verdier knyttet til bærekraft, spesielt rundt kildesortering og hva som egentlig er nødvendig å forbruke.

Kvalifikasjoner:

  • Fagutdannet kokk med minst 4 års erfaring

  • Har erfaring fra lignende arbeid, fortrinnsvis hotell. 

  • Må kunne beherske et skandinavisk språk og/eller engelsk.

Hva kan vi tilby:

For riktig kandidat kan vi være behjelpelig med leie av hybel den første måneden. Hybelen ligger like ved hotellet, med eget kjøkken og bad. Kort avstand til Os sentrum med butikker og restauranter. Som medarbeider på Solstrand kan du også benytte basseng og badstuer på utvalgte tidspunkt.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Simon Demercado
Stillingstittel: Executive Head Chef
Telefon: 56 57 11 00

Stillingsinformasjon:

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Solstrandveien 200, 5200 Os

Powered by Labrador CMS