
Søknadsfrist: Snarest
Kokk på Solstrand
Solstrand Hotel & Bad
Liker du å lage god mat med råvarer av høy kvalitet? Trives du i et pulserende internasjonalt miljø med høye krav til kvalitet og effektivitet? Ønsker du ryddige arbeidsforhold med en kombinasjon av dag- og kveldsvakter, samt fri annen hver helg?
Dine arbeidsoppgaver:
Produsere god og hjemmelaget mat av høy kvalitet.
Følge gjeldene IK mat rutiner og renholdsplaner.
Håndtere varemottak.
«Coache» lærlinger og følge dem opp i arbeidshverdagen.
Være målbevisst rundt mengdeberegninger for å sikre minimalt matsvinn. Solstrand skal etterlate seg minst mulig fotavtrykk.
Våre kokker jobber gjerne roterende over tid på tre ulike stasjoner; kaldmat, varmmat og dessert. Dette gir varierte oppgaver og bred kompetanse.
Hvem er du?
Du er faglig dyktig og har stor respekt for gjestens måltidsopplevelser.
Du er løsningsorientert, har gode samarbeidsevner og bidrar til et godt arbeidsklima i egen avdeling, og på tvers av avdelingene.
Du er arbeidsglad og trives i et internasjonalt miljø.
Du har sunne verdier knyttet til bærekraft, spesielt rundt kildesortering og hva som egentlig er nødvendig å forbruke.
Kvalifikasjoner:
Fagutdannet kokk med minst 4 års erfaring
Har erfaring fra lignende arbeid, fortrinnsvis hotell.
Må kunne beherske et skandinavisk språk og/eller engelsk.
Hva kan vi tilby:
For riktig kandidat kan vi være behjelpelig med leie av hybel den første måneden. Hybelen ligger like ved hotellet, med eget kjøkken og bad. Kort avstand til Os sentrum med butikker og restauranter. Som medarbeider på Solstrand kan du også benytte basseng og badstuer på utvalgte tidspunkt.
Kontaktinformasjon
Kontaktperson: Simon Demercado
Stillingstittel: Executive Head Chef
Telefon: 56 57 11 00
Stillingsinformasjon:
Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Solstrandveien 200, 5200 Os