Søknadsfrist: 30.08.2025

Kjøkkensjef

Haukeliseter fjellstue

Om arbeidsgiveren

Haukeliseter fjellstue tilhører Stavanger Turistforening, og er det største og mest besøkte anlegget tilknyttet Den Norske Turistforeningen. Fjellstuen holder åpent 365 dager i året og ligger sentralt ved den helårsåpne veien E134 på Haukelifjell.

Haukeliseter har en unik beliggenhet 1000 meter over havet. Fjellstuen er innfallsporten til Hardangervidda i nord, og Ryfylke og Setesdalsheiene i sør. Med Haukeliseter som utgangspunkt er tur -og aktivitetsmulighetene uendelige. Les mer på www.haukeliseter.no

Foruten beliggenheten, er maten vi serverer et stort trekkplaster for både fjellvandrere og bilturister. Vår restaurant serverer tradisjonell, norsk mat med fokus på lokale råvarer. Norsk mattradisjon, kombinert med moderne smaker, ny utførelse og en fantastisk utsikt blir i meget stor grad verdsatt av våre gjester.

Vi søker en engasjert kokk med erfaring som kjøkkensjef eller førstekokk. Vi søker deg som har ambisjoner for utvikling av vårt unike mattilbud, og som har gode samarbeidsegenskaper. Du må være omgjengelig og ansvarsfull . Hos oss vil du få muligheten til å arbeide med lokale råvarer, finne inspirasjon i norsk mattradisjon, men også frihet til å prøve nye smakskombinasjoner! Vi tilbyr både buffet, à la carte og treretters meny. Maten står i fokus, men det er viktig at du også har gode lederegenskaper og gode administrative ferdigheter for å klare jobben.

I arbeidsoppgavene inngår daglig kjøkkendrift med matlaging og rengjøring av kjøkken, bestilling av varer, oversyn over rutiner, IK-mat og sikkerhet, menyplanlegging, porsjonsberegninger, kalkulering og økonomisk oppfølging samt ansvar for kjøkkenets vaktplan. Som kjøkkensjef inngår du også i Haukeliseters ledergruppe med ansvar for planlegging og resultatoppfølging for hele bedriften. 

Arbeidsoppgaver

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være:

  • Overordnet ansvar for å opprettholde og videreutvikle Haukeliseters mattilbud.

  • Ansvar for den daglige driften av kjøkkenet

  • Ansvarlig for matproduksjon, lagerstyring, bestilling/innkjøp, varetelling og IK-MAT

  • Sørge for et høyt servicenivå, og bidra til lønnsom og effektiv drift

  • Økonomisk oppfølging og planlegging av kokker og kjøkkenassistenters arbeidstid

  • Menyplanlegging og porsjonsberegning

  • Videreutvikling av bakervarer til Bakeri Nansen i samråd med vår baker

  • Utøve lederskap og utvikle dine medarbeidere

  • Ansettelse og opplæring av personell

Som kjøkkensjef vil du være en del av ledergruppen på Haukeliseter, og rapportere til bestyrer ved fjellstuen. 

På Haukeliseter er vi rundt 25 ansatte i lavsesongen, og opp mot 50 ansatte på det meste i høysesong. Noen er fast ansatte og har vært på fjellstuen i mange år, mens andre er her for en kortere periode. Vi har et sosialt kollektiv som har det mye gøy sammen på fritiden. 

Vi er ansatte i alle aldre, nasjonaliteter, bakgrunner og med ulike interesser, men fellesnevneren er at vi alle er glad i natur, fjell og frisk luft. Også brenner vi for å levere gode gjesteopplevelser!

Alle som jobber på Haukeliseter bor sammen i eget personalbygg med flere fellesarealer som kjøkken, stue, TV-stue, treningsrom og vaskerom.

Vår nye kjøkkensjef har:

  • Fagbrev som kokk

  • Lidenskap for god mat

  • Er familiær med norsk tradisjonsmat

  • Ledererfaring fra et travelt kjøkken og evnen til å bygge et team.

  • God økonomisk forståelse

  • Gode samarbeidsevner

  • Gode administrative ferdigheter

  • Behersker norsk, skandinavisk.

  • Er miljøengasjert

  • Er fleksibel, arbeidsvillig og selvstendig

Lønn etter avtale, alle ansatte betaler kost/losji etter NHO reiseliv sine satser

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Håkon Aarthun
Stillingstittel: Bestyrer
Telefon: 48 13 60 66

Stillingsinformasjon:

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: 30.08.2025
Arbeidssted: Haukelivegen 2917, 3895 Edland

Powered by Labrador CMS