
Søknadsfrist: 30.08.2025
Kjøkkensjef
Haukeliseter fjellstue
Vi søker en engasjert kokk med erfaring som kjøkkensjef eller førstekokk. Vi søker deg som har ambisjoner for utvikling av vårt unike mattilbud, og som har gode samarbeidsegenskaper. Du må være omgjengelig og ansvarsfull . Hos oss vil du få muligheten til å arbeide med lokale råvarer, finne inspirasjon i norsk mattradisjon, men også frihet til å prøve nye smakskombinasjoner! Vi tilbyr både buffet, à la carte og treretters meny. Maten står i fokus, men det er viktig at du også har gode lederegenskaper og gode administrative ferdigheter for å klare jobben.
I arbeidsoppgavene inngår daglig kjøkkendrift med matlaging og rengjøring av kjøkken, bestilling av varer, oversyn over rutiner, IK-mat og sikkerhet, menyplanlegging, porsjonsberegninger, kalkulering og økonomisk oppfølging samt ansvar for kjøkkenets vaktplan. Som kjøkkensjef inngår du også i Haukeliseters ledergruppe med ansvar for planlegging og resultatoppfølging for hele bedriften.
Arbeidsoppgaver
Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være:
Overordnet ansvar for å opprettholde og videreutvikle Haukeliseters mattilbud.
Ansvar for den daglige driften av kjøkkenet
Ansvarlig for matproduksjon, lagerstyring, bestilling/innkjøp, varetelling og IK-MAT
Sørge for et høyt servicenivå, og bidra til lønnsom og effektiv drift
Økonomisk oppfølging og planlegging av kokker og kjøkkenassistenters arbeidstid
Menyplanlegging og porsjonsberegning
Videreutvikling av bakervarer til Bakeri Nansen i samråd med vår baker
Utøve lederskap og utvikle dine medarbeidere
Ansettelse og opplæring av personell
Som kjøkkensjef vil du være en del av ledergruppen på Haukeliseter, og rapportere til bestyrer ved fjellstuen.
På Haukeliseter er vi rundt 25 ansatte i lavsesongen, og opp mot 50 ansatte på det meste i høysesong. Noen er fast ansatte og har vært på fjellstuen i mange år, mens andre er her for en kortere periode. Vi har et sosialt kollektiv som har det mye gøy sammen på fritiden.
Vi er ansatte i alle aldre, nasjonaliteter, bakgrunner og med ulike interesser, men fellesnevneren er at vi alle er glad i natur, fjell og frisk luft. Også brenner vi for å levere gode gjesteopplevelser!
Alle som jobber på Haukeliseter bor sammen i eget personalbygg med flere fellesarealer som kjøkken, stue, TV-stue, treningsrom og vaskerom.
Vår nye kjøkkensjef har:
Fagbrev som kokk
Lidenskap for god mat
Er familiær med norsk tradisjonsmat
Ledererfaring fra et travelt kjøkken og evnen til å bygge et team.
God økonomisk forståelse
Gode samarbeidsevner
Gode administrative ferdigheter
Behersker norsk, skandinavisk.
Er miljøengasjert
Er fleksibel, arbeidsvillig og selvstendig
Lønn etter avtale, alle ansatte betaler kost/losji etter NHO reiseliv sine satser
Kontaktinformasjon
Kontaktperson: Håkon Aarthun
Stillingstittel: Bestyrer
Telefon: 48 13 60 66
Stillingsinformasjon:
Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: 30.08.2025
Arbeidssted: Haukelivegen 2917, 3895 Edland